EXPO

Met een totaal van zo’n 4.000 atleten, 10.000 toeschouwers en een database van ruim 15.000 voormalige deelnemers.  Bij de verschillende evenementen in de Dutch Triathlon Series, is de DTS expo dé gelegenheid om uw producten te promoten en te verkopen. De expo van DTS is te vinden in het hart van het evenemententerrein, met gegarandeerd veel bekijks voor uw producten.

 

Deelnemen aan de DTS expo is interessant voor zowel kleine als grote ondernemingen: je bemachtigt al een plek op de expo voor €500,-. Met een breed scala aan extra opties bereik je eenvoudig een groot publiek.

standaardpakket twv €500

– max 25m² expositieruimte (5×5 pagode tent zelf regelen of via ons bestellen €350)
– Je logo op onze website als partner
– Een nieuwsbericht (door bedrijf aangeleverd) op onze website
– 1x vermelding in de nieuwsbrief naar 15.000 mensen
– 2x online post via DTS social media

Extra opties


– Advertentie (banner) op onze website | €200,-
– Reclame-uitingen langs het parcours | Vanaf €100,-

Hoe vaker je te zien bent op onze expo, hoe meer potentiële klanten jouw producten bekijken. DTS helpt je graag door een mooie korting aan te bieden als je bij meerdere evenementen aanwezig bent. Neem hierover contact op met Lars Vreugdenhil via +31 (0)6 55 10 67 67 of door te mailen naar lars@DTSeries.nl

VOORWAARDEN

Het is niet toegestaan om buiten de stand promotiemateriaal te gebruiken of banners op te hangen. Wilt u dit wel dan kunt u hier aanvullende afspraken over maken met de organisatie. Het is niet toegestaan auto’s bij de stand te laten staan. Voor het opbouwen van de stand mag de auto voor een korte periode wel het expo terrein op.

OPBOUWEN STANDS

Het opbouwen van de stand kan op wedstrijddagen voordat de wedstrijden zijn gestart. In overleg kan hiervan worden afgeweken.

Afbouw van de stand dient te gebeuren op de wedstrijddag, na de finish van de laatste deelnemer. De organisatie is niet aansprakelijk voor beschadiging of vermissing van materialen en/of tenten.

 

Voor interesse en vragen kun je contact opnemen met Lars Vreugdenhil via +31 (0)6 55 10 67 67 of door te mailen naar lars@DTSeries.nl