DTS TRAININGSKAMPEN MALLORCA

Heb je zin om weer te knallen, maar werkt het Nederlandse weer niet echt mee? 
Tijd voor een serieus trainingskamp in de zon! DTS organiseert professionele triathlon kampen in het prachtige Mallorca. Je kunt je aanmelden door te mailen naar lars@dtseries.nl. Vanaf 6 registraties zal een kamp definitief door gaan. 
 
We hebben de beschikking over twee luxe villa’s ieder met vier slaapkamers en drie badkamers, direct aan het strand van Alcudia. Zie ook de foto’s. Je stapt letterlijk vanuit de achtertuin het strand op. Heerlijk om de zonnige dag te beginnen met een mooi stukje open water zwemmen in de prachtige blauwe zee. Voor de kenners: het run parcours van Ironman Mallorca gaat exact langs het hek van de achtertuin.
 
Onze keuze voor een luxe huis boven een hotel is bewust omdat we weten dat er tijdens zo’n trainingskamp altijd mooie vriendschappen ontstaan en dat er ook vriendengroepen een triathlon trainingskamp willen pakken. Bij ons kan het allemaal.

Vroegboekprijs tot 1 oktober 2022:
7 daags (zondag t/m zondag): nov t/m feb: €995,-
5 daags (donderdag t/m dinsdag): nov t/m feb: €695,-
7 daags (zondag t/m zondag): maart t/m mei: €1195,-
5 daags (donderdag t/m dinsdag): maart t/m mei: €845,-
 
Boeken vanaf 1 oktober 2022:
7 daags (zondag t/m zondag): nov t/m feb: €1095,-
5 daags (donderdag t/m dinsdag): nov t/m feb: €785,-
7 daags (zondag t/m zondag): maart t/m mei: €1295,-
5 daags (donderdag t/m dinsdag): maart t/m mei: €945,-

NEXT EDITIONS

Dit zijn voor komend winterseizoen de beschikbare data voor DTS triathlonkampen in Mallorca. Ze zullen definitief plaatsvinden bij 6 of meer aanmeldingen. Een 2e en zelfs 3e optie aangeven is mogelijk. Daar zijn geen kosten aan verbonden. Bevestiging dat het triathlonkamp door gaat en verzoek om aanbetaling volgt nadat de 6e persoon zich aangemeld heeft.


7 days EDITIONS:
 
11 – 18 december 2022
1 – 8 januari 2023 – 2e wk Kerstvakantie
22 – 29 januari 2023
12 – 19 februari 2023
26 feb – 5 maart 2023 – voorjaarsvakantie
26 mrt – 2 april 2023 – Triathlon PortoColom – Sprint of OD –  2 april
30 april – 7 mei 2023 – Meivakantie – Ironman 70.3 Mallorca 13 mei
On request your own week; min. 6 persons

 

5 days EDITIONS:
15 – 20 december 2022
5 – 10 januari 2023
26 – 31 januari 2023
9 – 14 februari 2023
23 – 28 februari 2023 – voorjaarsvakantie
29 – 3 april 2023 –  Triathlon PortoColom – Sprint of OD –  2 april
6 – 11 april 2023 – Paas weekend
4 – 9 mei 2023 – Meivakantie – Ironman 70.3 Mallorca 13 mei
On request your own data; min. 4 persons
 

DTS TRAININGSKAMP MALLORCA

 
TRAIN EAT SLEEP REPEAT
Deze kreet ken je waarschijnlijk wel. Het zijn de belangrijkste factoren voor een goede basis. 
 
TRAIN:
De DTS Training Camps worden gecoacht door de ervaren Paul Adams, een level 3 Tri Coach uit Engeland. Er zal veel gefietst gaan  worden door het prachtige Mallorca maar verwacht ook uitdagende runs. Zwemmen doen we zowel in het nabij gelegen 25m binnenbad en uiteraard in de zee als de watertemperatuur goed is. Dat is ongeveer vanaf half maart. Wetsuit dus mee dan!
 
EAT:
De private chef houdt rekening met ieders (dieet) wensen en kookt op verzoek uiteraard ook vegetarisch, veganistisch, gluten vrij en houdt rekening met lactose intolerantie en allergieën. Werkelijk alles is bespreekbaar. 
 
Zondag tot zondag camps: Op donderdag is het BBQ Night en op woensdag en zaterdag is de chef vrij in de avond.
Donderdag tot dinsdag camps: Op zaterdag is het BBQ Night en op maandag is de chef vrij in de avond.
 
Iedere ochtend verzorgt de chef een goed en compleet ontbijt en ook hier wordt rekening met ieders ontbijt wensen gehouden. Eet je graag havermoutpap of kwark met vers fruit? Of liever een goed gevulde bak muesli of toch gewoon een lekkere boterham met kaas. Het kan allemaal. En natuurlijk staat er een Nespresso machine en een melkopschuimer voor heerlijke koffie en Cappuccino!  Alles voor een goed begin van de dag.
 
In de middag kom je vaak thuis van een lange fietsrit. De lunch onderweg is voor eigen rekening maar bij thuiskomst staat er altijd iets lekkers klaar zoals een verse appeltaart of bananenbrood. Chocomelk of een verse (eiwit) smoothie erbij (eigen Nutrition meenemen!) en dan lekker chillen. Dat kan natuurlijk op de lounge stoelen op het terras maar er staat buiten ook een grote jacuzzi om de spierpijn te verzachten. Ook zijn er twee Recovery LAB machines beschikbaar die iedereen kan gebruiken voor de massage van de benen. 
 
SLEEP:
De foto’s zeggen genoeg. Twee heerlijke huizen voorzien van alle luxe en met 4 slaapkamers en 3 badkamers. Een fijne plek om uit te rusten en weer op te laden voor de volgende dag. Met de slaapkamerdeur naar het terras open hoor je de hele nacht het heerlijk ruizen van de zee. En als je dat irritant vindt doe je de deur dicht 😉.
 
REPEAT:
7 of 5 volle trainingsdagen staan je te wachten. Een mooi programma waarbij we rekening houden met ervaring en conditie van de groep. Het fietsen gebeurt dus meestal in 2 groepen zodat iedereen aan zijn/haar trekken komt.
 

KOSTEN

Zondag t/m zondag €995,-

Donderdag t/m dinsdag €695,-

INCLUSIEF

 • Prive transfer Palma – Alcudia – Palma
 • 5 of 7 volle trainingsdagen en nachten verblijf in luxe villa Alcudia
 • Op basis van twee personen per kamer
 • Private Chef
 • Coaching & schedules by Level 3 Triathlon coach Paul Adams

Exclusief

Vlucht

EXTRA

 • Kamer alleen = €250 extra
 • Toewijzing badkamers gaat op volgorde datum boeking (er zijn 3 badkamers op 4 slaapkamers)
 • Eigen fiets mee in vliegtuig kost €100
 • Fiets huren kan ook. 5 dagen = vanaf €85 en 7 dagen is vanaf €105
 • 7 daagse trainingskamp gaat door vanaf zes deelnemers, 5 daagse vanaf vier personen
 • Private trainingskampen op eigen wensdata mogelijk vanaf vier personen

HOE ziet een dts trainingsdag er ongeveer uit?

Iedere ochtend staat er een zogenaamde “sober” run of swim op het programma. Niets is verplicht maar het is lekker en heel erg goed om de dag nuchter te starten met een training.

 

Van 08:00 tot 10:00 staat het ontbijt klaar en is de Private chef beschikbaar.

Rond 11 uur stappen we op de fiets. We maken ritten van 50, 80, 100 en 120km waarbij we rekening houden met het niveau en wanneer nodig in 2 groepen gaan.

Al naar gelang is er een “run of the bike” (kort na een lange rit) en een lekker duurloopje in de namiddag (na een korte rit).

 

Tussen 15:00 en 17:00 regelt de private chef iets lekkers en gezond zoals taart of cake.
Vanaf 19:00 uur is er een drie gangen diner.

extra service (inbegrepen)

We nemen vooraf met alle deelnemers persoonlijk contact op om specifieke wensen te horen wat betreft niveau en trainen en zullen proberen met iedereen zo goed als mogelijk rekening te houden.

De private chef mailt alle deelnemers om hun specifieke eet en eventuele dieet wensen te bespreken.

Als extra kunnen we in de begeleiding ook rekening houden met deelnemers die graag een bepaalde focus aanbrengen in hun week. Bijvoorbeeld de wens om een paar kg af te vallen. Maar het zou ook kunnen zijn dat je graag aan je power (Watt per kg) wil werken, je technische zwem slag wilt verbeteren of met hardlopen op intervals wilt focussen. 

Alles is bespreekbaar en onder voorbehoud proberen we aan ieders wensen tegemoet te komen.

We hebben de beschikking over 2 luxe villa’s die naast elkaar liggen en beiden beschikken over 4 slaapkamers en 3 badkamers. We kunnen minimaal 6 en maximaal 16 deelnemers ontvangen. We plaatsen 2 personen per slaapkamer. Op verzoek en tegen bijbetaling kan een kamer exclusief aangevraagd worden.

over alcudia

De luxe villa’s liggen direct aan het prachtige strand van Port Alcudia. Dit is tevens het parcours van de beroemde Ironman Mallorca die dit jaar op 8 mei zal plaatsvinden. De hele regio rond Alcudia ademt sport en triathlon.

 

Vrijwel alle nationale wielerploegen strijken daar neer voor trainingskampen. Een vlak fietsparcours is eigenlijk niet te vinden in Mallorca dus er moet altijd “geklommen” worden. Prachtige heuvels, bergen en dus “colletjes” domineren het landschap en zullen overwonnen worden. Maar ook de prachtige uitzichten over de zee of de rijk gevulde sinaasappel- en citroen bomen zorgen voor fijne herinneringen.

 

Wij fietsen beroemde routes zoals naar de vuurtoren van Cap de Formentor, de Ironman route maar als het even kan ook de loodzware klassieker: Sa Colabra.