DTS TRAININGSKAMPEN MALLORCA

Heb je zin om weer te knallen, maar werkt het Nederlandse weer niet echt mee?

Tijd voor een serieus trainingskamp in de zon! DTS organiseert professionele triathlon kampen in het prachtige Mallorca. Je kunt je aanmelden door te mailen naar lars@dtseries.nl. Vanaf 6 registraties zal een kamp definitief door gaan.
We hebben de beschikking over twee luxe villa’s ieder met vier slaapkamers en drie badkamers, direct aan het strand van Alcudia. Zie ook de foto’s. Je stapt letterlijk vanuit de achtertuin het strand op. Heerlijk om de zonnige dag te beginnen met een mooi stukje open water zwemmen in de prachtige blauwe zee. Voor de kenners: het run parcours van Ironman Mallorca gaat exact langs het hek van de achtertuin.
Onze keuze voor een luxe huis boven een hotel is bewust omdat we weten dat er tijdens zo’n trainingskamp altijd mooie vriendschappen ontstaan en dat er ook vriendengroepen een triathlon trainingskamp willen pakken. Bij ons kan het allemaal.
 
Boeken 

7 daags (zondag t/m zondag): nov t/m feb: €1095,-

7 daags (zondag t/m zondag): maart t/m mei: €1295,-

NEXT EDITIONS

7 days EDITIONS:
22 – 29 januari 2023
12 – 19 februari 2023

28 mrt – 4 april 2023 – Triathlon PortoColom – Sprint of OD –  2 april

 (fully booked)

On request your own week; min. 6 persons

 

 

KOSTEN

Zondag t/m zondag €1095

INCLUSIEF

 • Prive transfer Palma – Alcudia – Palma
 • 7 volle trainingsdagen en nachten verblijf in luxe villa Alcudia
 • Op basis van twee personen per kamer
 • Private Chef
 • Coaching & schedules by Level 3 Triathlon coach Paul Adams

Exclusief

Vliegticket

Transavia vliegt van Schiphol rechtstreeks naar Palma.

12 feb: Schiphol vertrek 08:20 uur —> Palma 10:45 uur

19 jan Palma vertrek 09:10 uur —> Schiphol 11:05

EXTRA

 • Kamer alleen = €250 extra
 • Toewijzing badkamers gaat op volgorde datum boeking (er zijn 3 badkamers op 4 slaapkamers)
 • Eigen fiets mee in vliegtuig kost €100
 • Fiets huren kan ook. 5 dagen = vanaf €85 en 7 dagen is vanaf €105
 • 7 daagse trainingskamp gaat door vanaf zes deelnemers, 5 daagse vanaf vier personen
 • Private trainingskampen op eigen wensdata mogelijk vanaf vier personen

HOE ziet een dts trainingsdag er ongeveer uit?

Iedere ochtend staat er een zogenaamde “sober” run of swim op het programma. Niets is verplicht maar het is lekker en heel erg goed om de dag nuchter te starten met een training.

 

Van 08:00 tot 10:00 staat het ontbijt klaar en is de Private chef beschikbaar.

Rond 11 uur stappen we op de fiets. We maken ritten van 50, 80, 100 en 120km waarbij we rekening houden met het niveau en wanneer nodig in 2 groepen gaan.

Al naar gelang is er een “run of the bike” (kort na een lange rit) en een lekker duurloopje in de namiddag (na een korte rit).

 

Tussen 15:00 en 17:00 regelt de private chef iets lekkers en gezond zoals taart of cake.
Vanaf 19:00 uur is er een drie gangen diner.

extra service (inbegrepen)

We nemen vooraf met alle deelnemers persoonlijk contact op om specifieke wensen te horen wat betreft niveau en trainen en zullen proberen met iedereen zo goed als mogelijk rekening te houden.

De private chef mailt alle deelnemers om hun specifieke eet en eventuele dieet wensen te bespreken.

Als extra kunnen we in de begeleiding ook rekening houden met deelnemers die graag een bepaalde focus aanbrengen in hun week. Bijvoorbeeld de wens om een paar kg af te vallen. Maar het zou ook kunnen zijn dat je graag aan je power (Watt per kg) wil werken, je technische zwem slag wilt verbeteren of met hardlopen op intervals wilt focussen. 

Alles is bespreekbaar en onder voorbehoud proberen we aan ieders wensen tegemoet te komen.

We hebben de beschikking over 2 luxe villa’s die naast elkaar liggen en beiden beschikken over 4 slaapkamers en 3 badkamers. We kunnen minimaal 6 en maximaal 16 deelnemers ontvangen. We plaatsen 2 personen per slaapkamer. Op verzoek en tegen bijbetaling kan een kamer exclusief aangevraagd worden.

over alcudia

De luxe villa’s liggen direct aan het prachtige strand van Port Alcudia. Dit is tevens het parcours van de beroemde Ironman Mallorca die dit jaar op 8 mei zal plaatsvinden. De hele regio rond Alcudia ademt sport en triathlon.

 

Vrijwel alle nationale wielerploegen strijken daar neer voor trainingskampen. Een vlak fietsparcours is eigenlijk niet te vinden in Mallorca dus er moet altijd “geklommen” worden. Prachtige heuvels, bergen en dus “colletjes” domineren het landschap en zullen overwonnen worden. Maar ook de prachtige uitzichten over de zee of de rijk gevulde sinaasappel- en citroen bomen zorgen voor fijne herinneringen.

 

Wij fietsen beroemde routes zoals naar de vuurtoren van Cap de Formentor, de Ironman route maar als het even kan ook de loodzware klassieker: Sa Colabra.