WEDSTRIJDINFORMATIE

Benieuwd naar wat je te wachten staat tijdens DTS HLMRMEER? De uitgebreide versie van de deelnemersinformatie ontvang je in de week voorafgaand aan het evenement. Lees hieronder wat praktische info!

ADRES

DTS HLMRMEER wordt georganiseerd in het Haarlemmermeerse Bos in Hoofddorp. Parkeren bij de DTS HLMRMEER is gratis. Voor navigatie naar de parkeerplaats:
Paviljoenlaan 1 te Cruquius. Vanuit het parkeerterrein: volg de bordjes “Registration”.

OPHALEN STARTBEWIJS

Jouw startbewijs haal je op de dag van het evenement op bij de inschrijftent op het wedstrijdterrein. Je ontvangt hier van ons een pakket met alle benodigdheden. Wat precies? Dat vind je op deze pagina.

 
 
 

AFSTANDEN

1 JULI 2023

Voor het 4e jaar op rij wordt dit evenement georganiseerd voor zowel de beginnende als de meer getrainde triatleet! De afstanden voor de sprint- en Olympische afstand zijn als volgt:

Sprint triathlon: 750 m zwemmen, 20 km fietsen, 5 km lopen

Olympische afstand triathlon: 1500 m zwemmen, 40 km fietsen, 10 km lopen

HUREN RACEFIETS

Heb je geen racefiets? Geen probleem! Deelnemers aan de wedstrijden van DTS HARD kunnen voor €60 een racefiets huren.

 

Bij je inschrijving kun je aangeven dat je hier gebruik van wilt maken. Je kan dit ook nog later aanvragen door in te loggen in je Mylaps omgeving.

FACILITEITEN BIJ START/FINISH

Het wedstrijdterrein bevindt zich bij het zandstrand aan het prachtige zwemwater van het Haarlemmermeerse Bos. Op en rond dit terrein zijn horecagelegenheden en kun je rondkijken bij de expo.

Neem zoveel supporters mee als je maar kunt bedenken. Het evenemententerrein is ook voor hen een heerlijke plek, waar zij jou naar hartelust kunnen aanmoedigen en zelf kunnen genieten van de heerlijke zomerse sfeer.

TEMPERATUUR

Ongeveer één week voor DTS HLMRMEER zullen wij een eerste meting van de watertemperatuur uitvoeren. Zodra deze bekend is, plaatsen we dit op onze Facebookpagina en op deze website. De regels voor het dragen van een wetsuit:

– Temperatuur onder de 15 graden: wetsuit verplicht

– Temperatuur tussen de 15 en 22 graden: wetsuit niet verplicht, maar wel toegestaan

– Temperatuur boven de 22 graden: wetsuit verboden

 

Bij je inschrijving is het mogelijk om voor € 40 een wetsuit te huren. Al ingeschreven maar toch nog een wetsuit nodig? Geen probleem! Tot de inschrijving sluit kun je zelf nog inloggen in je Mylaps omgeving en alsnog een wetsuit huren.