WEDSTRIJDINFORMATIE

Benieuwd naar wat je te wachten staat tijdens DTS GRAND PRIX ZANDVOORT? De uitgebreide versie van de deelnemersinformatie ontvang je in de week voorafgaand aan het evenement. Lees hieronder wat praktische info!

ADRES

DTS GRAND PRIX ZANDVOORT wordt georganiseerd rond het Circuitpark Zandvoort in Zandvoort. De adresgegevens:

Circuitpark Zandvoort
Burgemeester van Alphenstraat 108
2041 KP Zandvoort

OPHALEN STARTBEWIJS

Jouw startbewijs haal je op de dag van het evenement op bij de registratiebalie op het Circuit Zandvoort bij Restaurant La Course, Burgemeester van Alphenstraat 108, 2041 KP Zandvoort.

Je ontvangt hier van ons een pakket met alle benodigdheden.

AFSTANDEN

Zaterdag 15 juni 2024
Op zaterdag 15 juni staat DTS GP ZANDVOORT 2024 op het programma, met een Sprintafstand en een Olympische afstand. Er kan deelgenomen worden aan zowel de sprint afstand als de Olympische afstand triathlon. Voor zowel de beginnende als de meer getrainde triatleet is DTS GP ZANDVOORT een unieke ervaring! De afstanden voor de sprint- en Olympische afstand zijn als volgt:

Sprint triathlon: 750 m zwemmen, 20 km fietsen, 5 km lopen

Olympische afstand triathlon: 1500 m zwemmen, 40 km fietsen, 10 km lopen

HUREN RACEFIETS

Heb je geen racefiets? Geen probleem! Deelnemers aan de wedstrijden van DTS kunnen voor €60,00 een racefiets huren.

 

Bij je inschrijving kun je aangeven dat je hier gebruik van wilt maken. Je kan dit ook nog later aanvragen (tot uiterlijk 12 mei) door in te loggen in je Mylaps omgeving.

FACILITEITEN BIJ START/FINISH

In en rond de paddock bij de finish zijn toiletten en is horeca te vinden. De expo is ook geplaatst rond restaurant La Course. Bij de start op het strand is Bernie’s beachclub met toiletten en horeca.

Jouw supporters zijn hier van harte welkom om je aan te moedigen. Ook buiten aan de finish is er voor jouw supporters voldoende gelegenheid jou aan te moedigen.

TEMPERATUUR

Ongeveer één week voor DTS GP ZANDVOORT zullen wij een eerste meting van de watertemperatuur uitvoeren.

Zodra deze bekend is, plaatsen we dit op onze Facebookpagina en op deze website. De regels voor het dragen van een wetsuit:

– Temperatuur onder de 15 graden: wetsuit verplicht

– Temperatuur tussen de 15 en 22 graden: wetsuit niet verplicht, maar wel toegestaan

– Temperatuur boven de 22 graden: wetsuit verboden


Bij je inschrijving is het mogelijk om voor € 40 een wetsuit te huren. Al ingeschreven maar toch nog een wetsuit nodig? Geen probleem! Tot de inschrijving sluit kun je zelf nog inloggen in je Mylaps omgeving en alsnog een wetsuit huren.