PARCOURS

Het is een locatie van wereldformaat. De Bosbaan, aan de rand van het Amsterdamse Bos, is al meer dan eens het toneel geweest voor roeiwedstrijden tussen de allerbesten ter wereld. Het is een locatie die topsport ademt. De prachtige bosrijke omgeving maakt van de Bosbaan de perfecte plek voor een mooie triathlon.

SPRINT AFSTAND

Technisch, compact en snel. Dat is het parcours van DTS BOSBAAN. Na een zwemronde van 750 meter in de Bosbaan pak je de fiets voor vier rondes van 5 kilometer over de, volledig voor ander verkeer afgesloten, fietspaden. Door het ‘recht toe recht aan’ karakter van het fietsparcours kun je razendsnelle tijden klokken. Het looprondje, dat ongeveer 1 kilometer lang is, leg je vijf keer af. 

 

ZWEMMEN

FIETSEN

LOPEN

OLYMPISCHE AFSTAND

De Olympische Afstand van DTS Bosbaan is extra uniek, omdat we deze afstand niet ieder seizoen kunnen organiseren. Bij hoge uitzondering mogen we namelijk de openbare weg die dwars door het Amsterdamse Bos loopt afsluiten voor overig verkeer. In 2021 is dat ons weer vergund. Dus pak die kans!

Na een zwemronde van 1500 meter in de beroemde Amsterdamse Bosbaan pak je de fiets voor vier rondes van 10 kilometer. Op dit snelle parcours kunnen mooie tijden gezet worden. Het loopparcours is twee ronden van 5KM om de hele Bosbaan heen.