Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

DTS BOSBAAN EN NIGHTWATCH SLAAN HANDEN INEEN

DTS Bosbaan heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Nightwatch Extreme Energy drink 100% Plant Based for Focus & Power. De Energy Drink producent is vanaf heden de Energizing partner voor de DTS Bosbaan.
 

Nightwatch is een nieuwe 100% plantaardige extreme energy drank met een hart voor de natuur. Zo heeft Nightwatch maar 4,2 gram suiker per 100 ml en dit zijn natuurlijke suikers afkomstig uit fruitsappen. Nightwatch heeft een duurzaam productieproces en investeert in maatschappelijke projecten, zoals herbebossings- en scholingen in de Amazone. Zie https://www.nightwatchdrink.com/projects. De energie, afkomstig uit de guayusa plant, zorgt voor meer energie gedurende een langere periode dan de conventionele energie dranken. Nightwatch is daarom de keuze van een nieuwe, bewuste generatie. Meerdere Olympische spelers gebruiken en bevelen Nightwatch extreme energy drink aan. In navolging van o.a. de boksbond, Hyrox en Badminton Nederland gaat nu ook de DTS Bosbaan een samenwerking met Nightwatch aan.  

Lars Vreugdenhil, eigenaar Amsterdam Sport Events, is erg verheugd met het partnership met Nightwatch: ‘”Focus en power zijn ook kernwaarden van sport en gelden zeker voor de Dutch Triathlon Series en Spartan Races. Onze deelnemers pushen altijd tot het uiterste en om dat keer op keer te kunnen volgen ze veelal een verantwoordelijke en gezonde levensstijl. 100% natuurlijke producten die ook nog eens energie geven staan hoog op het verlanglijstje. Daarom past Nightwatch goed bij onze sportevenementen. Zowel qua inhoud als uitstraling. We kijken uit naar een mooie sportieve en succesvolle samenwerking!” 

Marverick van de Beeten, marketing sales manager Nightwatch: “Nightwatch is verheugd om deze editie van de DTS Bosbaan in samenwerking met Amsterdam Sport Events te organiseren. Daarmee willen we de prachtige triathlonsport energie geven. De eigenschappen van de triathlon sluiten naadloos aan bij de eigenschappen van Nightwatch: focus en power.

Met de kortingscode #dtsbosbaan2021 krijg je 20% korting tijdens het afrekenen in de webshop van Nightwatch. https://shop.nightwatchdrink.com/nl/