Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

DTS GP ZANDVOORT GEANNULEERD

Beste triatleet,

Terwijl we met z’n allen week na week zitten te smachten op goed nieuws van onze overheid en onverminderd positief blijven omdat we maar één ding willen, komt de beslissing ineens uit een onverwachte hoek.

 

Ondanks dat het logisch is komt ie niet minder hard aan. Voor DTS GP Zandvoort moeten we natuurlijk het Circuit afhuren. Het Circuit zelf heeft ook financiële zekerheid nodig, en als wij die niet kunnen bieden zijn er andere partijen die dat weekend heel graag het circuit willen huren en daar direct voor kunnen betalen.

 

Wij kunnen dat (nog) niet want we hebben eerst groen licht van de overheid en een vergunning van de gemeente nodig. Met nog maar 4 weken te gaan is het niet raar dat het Circuit nu graag een beslissing (en betaling) wilt. Er is deze week weer intensief overleg met de vergunningverleners van de gemeente Zandvoort geweest, maar ook zij zien nog geen (positieve) beweging van de overheid en kunnen ons daardoor nog geen vergunning beloven. De Road Map geeft tot dusver 16 juni als datum aan dat we “weer mogen”. Dat is 3 dagen te laat voor ons. Omdat we, naast het Circuit, ook veel andere partners zoals het medisch team, de reddingsbrigade, masseurs, motards, medailles, finishershirts, inhuur hekken en tenten etc. niet langer kunnen laten wachten, kunnen we daarom niet veel anders dan ons nu bij de feiten neer te leggen. Helaas.

 

Met enorm veel pijn in ons hart moeten we jullie laten melden dat ook DTS GP ZANDVOORT dit jaar niet zal kunnen plaatsvinden. Een alternatieve datum is door de overvolle agenda van het Circuit onmogelijk. Het Circuit is ieder weekend al geboekt. We vinden het echt enorm vervelend voor jullie dat we zo snel weer slecht nieuws moeten brengen. Het enige wat we kunnen doen is direct door schakelen en de juiste logische stappen zetten om het ongemak voor jullie tot een minimum te beperken.

 

Dit zijn jullie alternatieve opties:

1. Kosteloos doorschuiven naar DTS OUDERKERK of DTS BOSBAAN
DTS OUDERKERK: 21 augustus 2021
DTS BOSBAAN: 25 september 2021

 

2. Kosteloos naar 2022 door schuiven.
DTS HLMRMEER zondag 22 mei 2022
DTS GP ZANDVOORT zondag 12 juni 2022

 

Je kunt jouw inschrijving kosteloos omzetten via jouw Njuko registratie-omgeving.

 

Nogmaals willen we hierbij de extra Corona Voorwaarden uit onze Algemene Voorwaarden aanstippen zodat eenieder die zich ingeschreven had weet waar hij/zij aan toe is:

1. Elk ticket in 2021 wordt gegarandeerd met een 100% voucher in geval van annulering wegens Corona.

2. Dit omvat tickets aangeschaft met vouchers uit 2020 (50/50), algemene opschortingen en verkochte tickets in 2021.

3. De voucher is geldig voor alle DTS races in 2021 of 2022 in dezelfde categorie: Sprint, OD of Relay

4. Dit beleid wordt ook met terugwerkende kracht toegepast voor iedereen die al een 2021-ticket heeft.

5. Aangeschafte producten zoals startnummerbandje en/of Lock Lace veters zullen worden opgestuurd.

6. Betaalde producten zoals huur-wetsuit, huur-fiets en/of clinic wordt volledig overgedragen of indien gewenst terugbetaald.

 

Mail ons op info@dtseries.nl als je iets hebt aangeschaft zodat wij dit in orde kunnen maken!

 

Nogmaals dank jullie voor jullie geduld, begrip en flexibiliteit. Er komt een moment dat we weer met z’n allen aan de start staan en over de finish komen! Stay positive!

 

Met Sportieve Groet,

Lars Vreugdenhil – Race Director DTS