RACE MEE MET MAARTEN VAN DER WEIJDEN IN ZANDVOORT

Deze week maakte Maarten van der Weijden bekend dat hij samen met “zijn” Team Maarten deel neemt aan de DTS GP ZANDVOORT! Ook jij kan samen met Maarten zwemmen, fietsen over het beroemde F1 circuit en hem proberen te verslaan tijdens het hardlopen. Pak deze unieke kans en doe mee! Zwem straks naast – en achter – Maarten van der Weijden tijdens de Olympische afstand.

Maar daar vragen wij samen met Maarten wel wat voor terug: zamel zoveel mogelijk geld in voor de Maarten van der Weijden Foundation! Ga helemaal los richting je ouders, broertjes, zusjes, vrienden, opa’s en oma’s en iedereen die jou graag een zetje in de rug wilt geven! En laat je pushen om een prachtige prestatie neer te zetten en tegelijk –  het aller belangrijkste – dit goede doel steunt! 

Meedoen met ‘Team Maarten’ kan in één van de volgende waves:
– 10:00 uur: Sprint afstand (50 plekken) – startschot van Maarten
– 11:00 uur: Olympische afstand (50 plekken) – race mee met Maarten

Meld je nu aan via onze site voor één van deze waves. Start daarna jouw inzamelingsactie via de website van de Maarten van der Weijden foundation. Meer informatie daarover vind je hier.

 

 

Maarten van der Weijden foundation 

Sinds juli 2017 heeft Maarten zijn eigen stichting, de Maarten van der Weijden Foundation. Met zijn stichting hoopt Maarten het leven van voormalige, huidige en toekomstige kankerpatiënten te verbeteren. Elke gedoneerde euro gaat rechtstreeks, voor de volle 100%, dus zonder aftrek van kosten, naar kankeronderzoek. Van kanker herstel je als de juiste behandeling er is. Het is daarna vooral een kwestie van geluk. Als Maarten van der Weijden Foundation proberen wij meer mensen kans op dit geluk te geven door het financieren van wetenschappelijk onderzoek.

 

Team Maarten

Tijdens de Elfstedenzwemtocht en Thuistriathlon waren er veel enthousiaste sporters die samen met Maarten de uitdaging aan wilde gaan. Hierdoor is het idee ontstaan om Team Maarten op te richten. Wil jij geld inzamelen voor onze foundation door samen met mij aan de DTS Grand Prix in Zandvoort deel te nemen? Start dan nu jouw inzamelingsactie via de website van de foundation. Meer informatie daarover vind je hier.

 

Waarom meedoen aan Team Maarten?

– Je levert een fantastische bijdrage aan kankeronderzoek

– Beleef deze dag een unieke ervaring

– Ervaar de teamspirit van Team Maarten

– Ontvang een Team Maarten kledingpakket