Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

STEUN VAN DE OVERHEID

Vorige week heeft de overheid bepaald dat evenementen, georganiseerd na 1 juli, kunnen rekenen op steun wanneer deze onverhoopt toch afgelast moeten worden door COVID-19. De details van deze steun zijn nog niet bekend maar het is goed nieuws voor zowel de organisaties als deelnemers!

De Dutch Triathlon Series (DTS) hebben dit jaar vier triathlons op de kalender staan. Twee voor 1 juli; 16 mei DTS HLMRMEER & 13 juni DTS GP ZANDVOORT en twee na 1 juli; 21 augustus DTS OUDERKERK & 25 september DTS BOSBAAN.

Afgelopen seizoen hebben wij al laten zien – met de BOSBAAN en OUDERKERK – dat wij als organisatie met alle strenge maatregelen een goed evenement kunnen neerzetten. Bekijk verder nog eens de aftermovies van Ouderkerk en Bosbaan, die goed in beeld brengen hoe we dit gedaan hebben.

Dus wees gerust en registreer je nu voor één van onze vier DTS races. Onder dit nieuwe label gaan we weer een schepje bovenop de beleving voor jullie als deelnemer doen. Wij zijn onverminderd positief dat we 16 mei weer kunnen racen met z’n allen, maar mocht dit onverhoopt toch niet door kunnen gaan door COVID-19, dan kunnen wij je alvast garanderen dat jij jouw geld niet kwijt bent.

EXTRA CORONA VOORWAARDEN:

  • Elk ticket in 2021 wordt gegarandeerd met een 100% voucher in geval van annulering wegens Corona.
  • Dit omvat tickets aangeschaft met vouchers uit 2020 (50/50), algemene opschortingen en verkochte tickets in 2021.
  • De voucher is geldig voor alle DTS races in 2021 of 2022 in dezelfde categorie: Sprint, OD of Relay
  • Dit beleid wordt ook met terugwerkende kracht toegepast voor iedereen die al een 2021-ticket heeft.
  • Aangeschafte producten (huurwetsuits, huur fiets, startnrbandje, Lock Lace en/of clinic) worden volledig overgedragen of terugbetaald.